Η Γνώση είναι Δύναμη ! Επειδή όμως μόνο με λόγια δεν θα υπάρξει ανέλιξη ούτε πνευματική ούτε σε υλικό επίπεδο, είναι σωστό να φέρουμε την γνώση σε πράξη. Πρώτα μέσω φιλοσοφίας και εσωτερισμού για να γίνουμε εμείς οι ίδιοι καλύτεροι και να βελτιώσουμε το περιβάλλον μας και έπειτα με βαθύ ψάξιμο στα άδυτα της Φύσεως και στις δυνάμεις του Αιθέρος που μας περιμένουν να τις ενεργοποιήσουμε και πάλι, όπως κάποτε! Είναι μέσα μας όλα.. ό,τι είναι γύρω μας είναι και στα κύτταρά μας.. Περιμένουν ενεργοποίηση. Για το καλό πάντα της Μητέρας Γης και των όντων που κατοικούν σε αυτήν. Γιατί αν δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα ενεργοποιήσουμε την γνώση φίλοι μου αναγνώστες, θα είναι ποιος;

Χρυσή Τομή

Χρυσή Τομή

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτο φαινόμενο μεταξύ Ήλιου - Γης - Σελήνης !

Υπάρχουν μερικές, απίστευτα ιδιαίτερες συμπτώσεις που εμφανίζονται μεταξύ Ηλίου, Γης και Σελήνης.Η μέση απόσταση Γης – Σελήνης είναι 380.000 χλμ. Ενώ η απόσταση Ηλίου και Γης είναι περίπου 150.000.000 χλμ. Δηλαδή η απόσταση μεταξύ Γης και Ήλιου είναι 395 φορές μεγαλύτερη απο την απόσταση Γης – Σελήνης.


Η διάμετρος του Ηλίου είναι περίπου 1.380.000 χλμ. Ενώ η διάμετρος της Σελήνης είναι 3.500 χλμ.


Και πάλι η αναλογία είναι 395 ! Ο Ήλιος είναι 395 φορές μεγαλύτερος απο την Σελήνη!


Τί σημαινει αυτό;Eclipse Pictures, Images and Photos

Ο Ήλιος είναι 395 φορές μεγαλύτερος απο την Σελήνη και η απόσταση Γης- Ηλίου είναι επίσης 395 φορές μεγαλύτερη απο την απόσταση Γης – Σελήνης. Για τον λόγο αυτό και τα δύο αυτά ουράνια σώματα φαίνονται απο την Γη σαν να έχουν το ίδιο μέγεθος.Και όσον αφορά το φαινόμενο που είναι ορατό ΜΟΝΟ απο την Γη,όταν αυτά τα δύο ευθυγραμμίζονται; ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ !


Επιπλέον η ταχύτητα περιστροφής της Σελήνης γύρω απο τον εαυτό της είναι ακριβώς ίση με την ταχύτητα περιφοράς της γύρω απο την Γη.Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε συνέχεια την ίδια πλευρά της Σελήνης.


Έγιναν τυχαία όλα αυτά? Σαν κάποιος να τοποθέτησε την Σελήνη σε τέτοιο σημείο ώστε όταν ευθυγραμμίζονται να καλύπτει απόλυτα η Σελήνη τον Ήλιο! Στα μάτια μας έχουν ακριβώς το ίδιο μεγεθος!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου