Η Γνώση είναι Δύναμη ! Επειδή όμως μόνο με λόγια δεν θα υπάρξει ανέλιξη ούτε πνευματική ούτε σε υλικό επίπεδο, είναι σωστό να φέρουμε την γνώση σε πράξη. Πρώτα μέσω φιλοσοφίας και εσωτερισμού για να γίνουμε εμείς οι ίδιοι καλύτεροι και να βελτιώσουμε το περιβάλλον μας και έπειτα με βαθύ ψάξιμο στα άδυτα της Φύσεως και στις δυνάμεις του Αιθέρος που μας περιμένουν να τις ενεργοποιήσουμε και πάλι, όπως κάποτε! Είναι μέσα μας όλα.. ό,τι είναι γύρω μας είναι και στα κύτταρά μας.. Περιμένουν ενεργοποίηση. Για το καλό πάντα της Μητέρας Γης και των όντων που κατοικούν σε αυτήν. Γιατί αν δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα ενεργοποιήσουμε την γνώση φίλοι μου αναγνώστες, θα είναι ποιος;

Χρυσή Τομή

Χρυσή Τομή

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Ό,τι συμβαίνει στην φύση συμβαίνει και στους αριθμούς !

Εν συντομία σας παραθέτω τα παρακάτω :


Ό,τι συμβαίνει στην φύση γενικότερα,συμβαίνει και στις προσθέσεις/μείξεις/γάμους των αριθμών.Άρρεν (περιττός αριθμός) με άρρεν, ώς και θήλυ (άρτιος αριθμός) με θήλυ δεν γεννούν (Πλάτωνος Συμπόσιον, λόγος Αριστοφάνους) . Όπως οι εξελιγμένοι οργανισμοί πολλαπλασιάζονται λόγω της ετερότητας των φύλων (γάμος άρρενος με θήλυ γεννά τέκνον) , το ίδιο συμβαίνει και στο αφηρημένο πεδίο των αριθμών!


Περιττός + περιττός = άρτιος αριθμός (5 + 15 = 20 : 2 = 10)


Άρτιος + άρτιος = άρτιος αριθμός    (20 + 4 = 24 : 2 = 12 )


Περιττός + άρτιος = περιττός αριθμός ( 5 + 6 = 11 : 2 = 5 + 5 + 1 η μονάδα, ο σπόρος νέα γενεά. )
Πηγή :
Άρρητοι λόγοι τόμος 1ος ΑΛΤΑΝΗ σελις 342.


Σχόλια : Μόνο όταν προσθέτουμε περιττό με άρτιο αριθμό έχει ως αποτέλεσμα περιττό αριθμό,ο οποίος περιττός διαιρούμενος αφήνει την  μ ο ν ά δ α  ελεύθερη προς διαιώνιση. Όπως και στην φύση ,ανδρας με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα δεν διαιωνίζουν το είδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου